Të bërit dashuri shijon më shumë në jug apo në Tiranë? Flet ekspertja Zhaklin Lekatari

by editor

Blogeria e se ks it Zhaklin Lekatari në një intervistë për emisionin Ora Verore i është përgjigjur pyetjes thumbuese në lidhje me diferencën e marrëdhë nies se k su ale në Jug dhe Tiranë.

Se ksi shijon më shumë në Jug apo në Tiranë? Dhe ka ndonjë diferencë duke qenë se këtej ka jod?

Advertisements

Se ksi i mirë shijon kudo, shijon edhe ne mal. Mjafton që s e k s in ta bësh me mendjen e hapur dhe me personin e duhur

Duke qenë se këtej ka jod dhe është kjo energjia verore, në plazh dashurohen më shumë, si mendon?

Advertisements

E vërtetë ndoshta nga ajo që je i zhv es hur je më i çliruar nga veshjet, je i nxirë, je në ditë pushimi, prandaj patjetër që mendërisht je më i prirur, që të përjetosh më shumë eksperienca pozitive.

Megjithatë duke parë që interesi ynë se k s ua l varet nga cikli ynë ho rmonal edhe përpos natyrës, faktorit ambiental.

Ndikon edhe cikli ynë ambiental, cikli ynë hor monal dhe mënyra sesi ne ndihemi vetë me trupin tonë ka të bëjë shumë me dëshirën që ne kemi për të kryer marrëdh ënie se k s uale prandaj edhe po edhe jo është përgjigjia e pyetjes tënde.

TË NGJASHME