Përgjigja nuk është aq e thjeshtë sa mendoni, sa numra shihni në këtë imazh (Foto)

by editor

Edhe sot ne ju ofrojmë një lojë të bukur që do të testojë inteligjencën tuaj dhe aftësinë tuaj për të zgjidhur problemet.

Testi është dukshëm shumë i thjeshtë: duhet të vëzhgoni imazhin në hapje dhe të merrni me mend se sa numra janë të pranishëm në të.

Advertisements

Siç pritej, pamja mashtron dhe nuk është aq e lehtë të arrihet zgjidhja. Thjesht duhet ta vini veten në provë, mbase duke sfiduar miqtë ose të afërmit tuaj, dhe pastaj të zbuloni përgjigjen e saktë me një demonstrim në fund të artikullit.

Gjithashtu mos harroni të mbani mendjen tuaj të stërvitur vazhdimisht me lojëra të ngjashme: sidoqoftë në dukje të thjeshta, aftësia e tyre për ta mbajtur trurin tonë aktiv është e provuar shkencërisht, por gjithashtu dhe mbi të gjitha për të luftuar plakjen dhe për të përmirësuar aftësitë tona intelektuale.

Advertisements

Prandaj nuk do ta rrisin kulturën tonë të përgjithshme, por sigurinë tonë për inteligjencën. Këtu është zgjidhja e provës: numrat në figurë janë 10 dhe të gjithë janë midis 0 dhe 9.

TË NGJASHME