E tradhtonte me një grua të martuar, 26-vjeçarja i “bën gjëmën” ish të fejuarit

by editor

Një grua në Britaninë e Madhe, ka nxjerrë në shitje në Facebook, unazën e fejesës së ish partnerit të saj, pasi mësoi se ai e trad htonte me një grua të martuar. Zoe Butt 26 vjeçe nga Sandown, u divorcua nga Paul Botwright, pasi mësoi se ai kishte një lidhje paralele për plot katër vite.

Vendimi i 26-vjeçares për të shitur unazën e ish të fejuarit, është përkrahur nga mijëra përdorues në rrjete sociale.

Advertisements

“Kjo unazë ishte një unazë fejese, për fat të mirë ne nuk u martuam. Unë i kërkova që ne të martoheshim dhe Paul gjithmonë gjente justifikime. Ne u njohëm në vitin 2015, por që atë kohë ai ishte në një lidhje me një grua të martuar. Ai kishte katër vite me të. Familja ime e mësoi më parë këtë fakt, unë më pas. Ai u mundua që të sqarohej, por ishte tepër vonë gjithçka mes nesh ka përfunduar”, u shpreh Zoe.

Advertisements

TË NGJASHME