Shkoi për të parë gjininë e foshnjës në bark, sh*kohet kur i sheh fytyrën në skaner

by editor

Skanimi që tregon pamje të një foshnje të palindur në barkun e nënës është një moment emocionues për shumë prindër, të cilëve u jepet mundësia për të shikuar për herë të parë fëmijën e tyre, pa ardhur ende në jetë.

Mirëpo, nuk ka ndodhur kështu për një nënë të re amerikane, e cila është përballur me një situatë të papritur gjatë skanimit të foshnjës që mbante në barkun e saj.

Advertisements

17-vjeçarja Iyanna Carrington pa një “pamje të frikshme” gjatë skanerit për të zbuluar gjininë e foshnjës që do të vinte në jetë disa javë më pas.

Mamia zbuloi se foshnja ishte një vajzë dhe i tregoi pamjen e saj.

Advertisements

Megjithatë, nëna e re u tmerrua kur infermierja lëvizi pozicionin e kursorit të skanerit.

Në sytë e saj nuk shfaqej më një foshnjë normale, por një “foshnjë-djallëzor”, me një buzëqeshje demonike, që askush nuk do dëshironte ta shihte.

Fatmirësisht, mamia e siguroi Iyanna-n dhe babain e foshnjës, Raleek”, se fytyra e foshnjës është krejtësisht normale, duke iu kërkuar atyre të mos kryenin ndonjë rit fetar si ekz orcizmi, pasi në bark ndodhet një ëngjëll i vogël që mezi pret të vijë në jetë.

Pas kësaj, Iyanna i postoi fotot e skanimit në Facebook dhe duke bërë shaka shkruante se “e donte shumë fëmijën e saj djallëzor”.

Ndër të tjera, ajo shkroi:

Unë kurrë nuk kam parë diçka të tillë. Doja të shikoja nëse foshnja ishte një djalë apo vajzë. Unë e dua shumë këtë foshnjë dja llëzor. Kur mamia më tregoi skanerin, unë u tm errova dhe i thashë “ajo duket si një fantazmë”. Ajo më tha “po, kjo është shumë normale”.

Fotoja e postuar në llogarinë e saj në Facebook ka marrë mbi 15 mijë reagime, 7,600 komente si dhe më shumë se 16 mijë shpërndarje.

PIC FROM Kennedy News and Media (PICTURED: IYANNA CARRINGTON, 17, FROM RICHMOND, IN VIRGINIA, US, WHOSE BABY LOOKS LIKE ‘A DEVIL’ DURING 24-WEEK GENDER SCAN LAST MONTH) A young mum-to-be was left terrified by her pregnancy scan as it looked like she was growing a ‘devil baby’ inside her – as her daughter looked at the camera and grinned. Iyanna Carrington was at her 24-week gender scan when the midwife showed her the tiny baby’s ‘beautiful’ face – before breaking the news she was a girl. But when she rolled the doppler over Iyanna’s bump a second time to give her one last look, the 17-year-old was left ‘scared’ as her baby flashed a bizarre grin at her with wide open eyes. SEE KENNEDY NEWS COPY – 0161 697 4266

 

PIC FROM Kennedy News and Media (PICTURED: IYANNA CARRINGTON’S INITIAL POST ABOUT SPOTTING HER ‘DEMON’ BABY GIRL LOOKING AT HER DURING SCAN LAST MONTH) A young mum-to-be was left terrified by her pregnancy scan as it looked like she was growing a ‘devil baby’ inside her – as her daughter looked at the camera and grinned. Iyanna Carrington, from Virginia, US, was at her 24-week gender scan when the midwife showed her the tiny baby’s ‘beautiful’ face – before breaking the news she was a girl. But when she rolled the doppler over Iyanna’s bump a second time to give her one last look, the 17-year-old was left ‘scared’ as her baby flashed a bizarre grin at her with wide open eyes. SEE KENNEDY NEWS COPY – 0161 697 4266

 

PIC FROM Kennedy News and Media (PICTURED: IYANNA CARRINGTON, FROM VIRGINIA, US, WHOSE 24-WEEK SCAN SHOWED DAUGHTER’S FACE LOOKING LIKE ‘DEVIL BABY’ WAS GROWING INSIDE HER LAST MONTH) A young mum-to-be was left terrified by her pregnancy scan as it looked like she was growing a ‘devil baby’ inside her – as her daughter looked at the camera and grinned. Iyanna Carrington was at her 24-week gender scan when the midwife showed her the tiny baby’s ‘beautiful’ face – before breaking the news she was a girl. But when she rolled the doppler over Iyanna’s bump a second time to give her one last look, the 17-year-old was left ‘scared’ as her baby flashed a bizarre grin at her with wide open eyes. SEE KENNEDY NEWS COPY – 0161 697 4266

TË NGJASHME