“Prej vitesh s’bëj s**ks me burrin”- Gruaja ndihet e vetmuar: Nuk shkëmbejmë as edhe një puthje, se mbaj mend herën e fundit kur…

by editor

Ky është rrëfimi i një 48-vjeçarje për psikologun. Në artikullin e botuar për The Sun, ajo tha se kanë pasur një jetë të shkëlqyer së bashku.

Rrëfimi i plotë:

Advertisements

Vështirë se shkëmbejmë edhe një puthje. Nuk e mbaj mend herë e fundit kur kemi bërë s e k s.

E di që më do, por kjo më bën të ndihem e vetmuar.

Advertisements

Shumë herë ia shpjegoj atij si ndihem por ai përpiqet të nënkuptojë se është faji im.

Ndihem kaq e vetmuar dhe e trishtuar ndërsa vitet kaluan me aq pak dashuri dhe kjo e bën të ardhmen tonë aq të zymtë.

TË NGJASHME