E kishin braktisur në aeroport kur ishte vetëm 10 ditësh, djali zbulon më në fund se kush është në të vërtetë

by editor

Një burrë që ka kaluar më shumë se tridhjetë vjet duke mos ditur se kush ishin prindërit e tij pasi e kishin bra ktisur në aeroportin Gatwick, më në fund ka zbuluar se kush është në të vërtetë.

Steve Hydes u zbulua në disa tualete në Terminalin e Jugut. Ekspertët kanë marrë mostra të ADN-së dhe tani kanë zbuluar se kush janë prindërit e tij, por për fat të keq për Steve, nëna e tij vd iq para se të kishte mundësinë të takohej me të. Sidoqoftë, babai i tij është akoma gjallë dhe ai ka zbuluar se ai ka motra dhe vëllezër, por ata nuk e dinin që ai ekzistonte.

Advertisements

Në një status në Facebook, Steve tha: ‘Pas 15 vitesh kërkimi jam i lumtur të konfirmoj që me punën shumë të palodhur të Punonjësve të Gjenetikës, CeCe Moore dhe Helen Riding ne kemi qenë në gjendje të gjurmojmë dhe konfirmojmë familjen time të lindjes. ‘Fatkeqësisht mamaja ime e lindjes ka ndërruar jetë, kështu që unë nuk jam në gjendje të zbuloj saktësisht se çfarë ndodhi dhe pse më br aktisi.

Advertisements

‘Sidoqoftë kam gjetur babanë dhe motrat biologjike, të cilët nuk ishin të vetëdijshëm për ekzistencën time. Puna që bëjnë Genealogists është e jashtëzakonshme dhe për vite me rradhë ata kanë punuar kaq shumë që njerëz si puna ime të gjejnë familjet e tyre dhe të parandalojnë bra ktisjen e foshnjave të tjera.

Steve u gjet nga ndihmësi i shitjeve Beryl Wright i mbështjellë me një batanije në tualetet e grave në Gatwick më 10 Prill 1986, kur ai besohej se ishte vetëm 10 ditësh.

TË NGJASHME