Nusja ime më hidhet sipër gati çdo darkë, jam i lodhur. Si t’ia bëj, më ndihmoni??

by editor

Unë jam 51 vjeç dhe jam e martuar prej 26 vitesh. Marrëdhënia me gruan ka qenë gjithmonë e mirë, edhe në planin fizik. Megjithatë, prej disa muajsh kemi një problem që rrezikon të komprometojë mirëkuptimin tonë.

Gjithmonë më pëlqen shumë, por pas njëzet e gjashtë vitesh martesë – si mund ta them? – nuk është se ende ndjen një dëshirë të papërmbajtshme.

Advertisements

Por ajo ka dëshirë ta bëjë gati çdo darkë, kur unë jam i lodhur dhe mezi pres të fle. Herë ajo qesh, herë tjetër zemërohet, me thotë se do të gjejë një të dashur dhe pastaj fillon sh3rri.

Kush e ka gabim nga ne? Problemi është gruaja ime apo jam unë? Si mund ta qetësoj, në mënyrë që askush nga të dy të mos humbasë.

Advertisements

Kjo ishte letra që një përdorues i rrjeteve sociale kishte hedhur si status. Të shumta kanë qenë përgjigjet e komentuesve.

“Ma sill mua” ishte refreni që lexohej më shpesh nga komentuesit meshkuj. Ndërsa komentueset gra kanë këshilluar që të gjejnë një të mesme, një ditë po dhe një ditë jo.

TË NGJASHME