Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro. Çfarë ndodh me monedhat e tjera

by editor

Dollari amerikan është blerë këtë të martë, 1 Nëntor me 118.2 lekë dhe është shitur me 119.1 lekë sipas kursit të këmbimit, duke treguar dobësim.

Sakaq monedha evropiane Euro blihet me 117.5 lekë dhe shitet me 118.2 lekë, duke treguar qendrueshmeri.

Advertisements

Paundi britanik sot blihet me 136 lekë dhe shitet me 137 lekë, duke treguar forcim.

Advertisements

TË NGJASHME