Bluzat e bardha në zi, ndahet nga jeta mjaku i njohur shqiptar

by editor

Ndërron jetë mjeku gjirokastrit Roland Karalli, i cili prej disa muajve jetonte në Amerikë.

Ndarja e tij nga jeta është njjë humbje e madhe për familjen, të afërmit dhe miqtë.

Advertisements

Mjeku Karalli ka dhënë kontribute të mëdha në shërbim të mbrojtjes së jetës së njerezve, intelektual dhe profesionist i spikatur që punoi për të qenë sa më pranë njerëzve, duke treguar gjithmone gatishmëri dhe profesionalizëm me punën e tij.

Kontributi i doktor Rolandit mbetet i dukshëm në fushën e organizimit dhe drejtimit profesional e shkencor të jetës shendetësore të rrethit dhe rajonit.

Advertisements

TË NGJASHME