Tragjedi në këtë vend! 10-vjeçari v ret me a rmë vëllanë e tij 8 vjeç

by editor

Një djalë 8-vjeçar nga Venezuela u vra pasi u qëllua aksidentalisht nga vëllai i tij 10-vjeçar, ndërsa ata ishin vetëm në shtëpinë e tyre në Hjuston, SHBA.

Fëmija, familja e të cilit ishte shpërngulur nga Venezuela vetëm disa muaj më parë, ishte duke luajtur me vëllain e tij të madh në dhomën e vetme të gjumit të shtëpisë kur arma u shkrep, duke e plagosur për vdekje në gjoks.

Sipas Daily Mail, vëllai 13-vjeçar i djemve ishte gjithashtu brenda banesës në momentin e të shtënave, por ishte i padëmtuar dhe thirri 911.

“Këto situata janë të parandalueshme. Fëmijët nuk duhet të kenë kurrë akses në armë. Çdo gjë mund të ndodhë”, tha sherifi i qarkut Harris Ed Gonzalez.

Autoritetet po hetojnë se kush e zotëron armën e gjahut dhe nëse ajo ishte e mbushur nga njëri prej vëllezërve. Sherifi konfirmoi se ka të ngjarë të ngrihen akuza kundër prindërve.

Sipas ABC13.com, djemtë nuk ishin regjistruar në shkollë që kur u transferuan në perëndim të Houston nga Venezuela disa muaj më parë. “Si prind, askush nuk duhet ta kalojë këtë. Është e tmerrshme që kjo të ndodhë çdo ditë. Diçka duhet bërë. Është jashtë kontrollit”, tha një fqinj i familjes.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy