Plaku shqiptar 83 vjeç: Pensionin e lë në hotele me femra, dua t’i ha fare kur i shoh pa rroba!!

by editor

Shqiptarët e Kosovës njihen si qeflinj, sidomos ata që janë moshë e madhe dhe në pension. Këtë e ka dëshmuar edhe Refik Syla 83 vjeç.

Ai gjithnjë ka goditur me deklaratat e tij.Në çdo dalje tregon se, edhe pse i moshuar, është ende qejfli femrash.

I ftuar në një emision televiziv, Syla u shpreh se, kur i sheh femrat e zhveshura, ka dëshirë t’i hajë sepse i duken të bukura në versionin nudo.“Kur i shoh femrat e zhveshura kisha qejf me i hangër”, u shpreh Syla.

Ai tha se është ende në gjendje të mirë dhe se është i fuqishëm të përballojë femrat, teksa u shpreh se pensionin e harxhon në hotele me vajza të bukura.“E paguaj 10 euro për 2 orë një vajzë,

duhet me pagu edhe hotelin edhe pijet, jo edhe benzina dhe ja po shkojnë 100 euro të pensionit”, tha ai.Kjo deklaratë e gjyshit nuk është pritur dhe aq mirë në rrjetet sociale ku nuk kanë munguar kritikat në drejtim të tij,

po ashtu edhe ofendimet.Gjyshit i urojmë jetë të gjatë dhe bën mirë që e shijon jetën në mënyrën e tij, për aq kohë sa nuk iu bën dëm të tjerëve. Jetë të gjatë Refik dhe mbaje me kujdes pensionin, se jemi në krizë tani.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy