I mori jetën burrit/ Fjalim hiѕtorik para gjykatëѕ, mbrojta nderin tim, donte të më pr*stituonte

by editor

Meshkujt kur veshin kostum dhe rrine me koke ulur u behet zbritje de nimi.

Une nuk kam kostum, nuk kam kollare, mami nga shpejtesia kete bluze gjeti dhe solli.

Dhe pse te genjej kam nje kenaqesi qe arrita te mb ijetoj dhe nuk e fsh eh dot.

Kam shetitur shume here ne korridoret e kesaj gjykate me sy te nx ire per vendime mbr ojtjeje.

Meshkujt kur veshin kostum dhe rrine me koke ulur u behet zbritje den imi. Une nuk kam kostum, nuk kam kollare, mami nga shpejtesia kete bluze gjeti dhe solli.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy