I akuzuar për përdh**nim në Greqi, nëna e 45-vjeçarit: Për mua ia ka vdekur! Më merrte lekët e pensionit! Pinte alkool dhe hashash

by editor

Sipas informacioneve, ai ka mbërritur në kufirin greko-shqiptar rreth orës 1 të mëngjesit të datës 27 tetor dhe nga ku më pas nga Kakavija ka shkuar drejt Shqipërisë.

Punonjësit e policisë e kanë identifikuar autorin përmes kamerave të sigurisë së zonës, deklaratave me përshkrimin e plotë të tij, por edhe nga materiali gjenetik që u zbulua.

Advertisements

Nëna e 45-vjeçarit foli për mediat greke ku tregoi jetesën e saj të vështirë për shkak se djali i saj ishte i alko olizua, përdorte dhe lëndë nar kotike.

“Ai ka vdekur për mua. Nuk mundem. E ndjej se ka vdekur. Unë nuk e dua atë. Unë jam 70 vjeç. Unë them do marr pension, po më merrte lekët.

Advertisements

Ai pi cipuron, pi birra, policia erdhi këtu, gjeti një cigare ha shash. Nuk e dua një fëmijë të tillë”, u shpreh nëna e 45-vjeçarit.

Edhe sipas fqinjëve, ai shpesh kishte shpërthime të dhu nshme, ndërsa zërat dëgjoheshin nga brenda shtëpisë së tij. Madje, policia është thirrur disa herë në vendngjarje.

TË NGJASHME