Harrojeni hash*shin/ Ja cila është lulja që kushton sa një shtëpi, po e gjetët Anglia jep 10 mijë paund(Video)

by editor

Nëse mendoni kështu, na lini t’ju themi se e keni gabim.

Ndoshta ju nuk e njihni bimën Primula Veris, një bimë aromatike e familjes Primulacea, që rritet në lartësinë 700-2.300 metra.

Advertisements

Kjo bimë rritet në zonat malore.

E quajtur “Lulja e Darvinit” apo “Primula e pranverës”, ka vlerë të madhe tregtare dhe bima e therë shitet deri në 50.000 euro kilogrami,

Advertisements

në tregun gjerman apo dhe vende të tjera./ndalexpres.al

TË NGJASHME