Përlot zonja Eni Çobani: Jam gati për të L0TUAR, është situata më e rëndë që më ka ndodhur!

by editor

Në seancën e ndër mjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare kanë qenë një nu se dhe një v jehërr, Myze jeni dhe Ku jtimi, ku kanë prob leme me çësh tjen e një prone.

Si familje ata kanë një pi shinë në Gramsh, ku e gjithë puna dhe mundi i tyre ka shkuar tek ky bi znes. Por për shkak të disa problem eve li gjore që djali i madh ka patur, babai trua llin ku sot është ndërtuar pishina ia kaloi në emrin e tij që t’i shp ëtonte bu rgut.

Advertisements

Por dja li i madh i pr eu në besë dhe nuk ia ktheu më pronën që ishin pronarë babai dhe vëllai i tij. Tani ai kërkon që vëllai i tij i vogël, i cili ka punuar gjithë jetën dhe ka kontribuar për këtë biznes, të dalë jashtë sepse prona është e tij. Eni Çobani komunikoi nëpërmjet një lidhje telefonike me djalin madh të familjes, Arencin, por ai ref uzoi të jepte shpjegime duke i mbyllur telefonin.

Në fund të seancës së ndërmjetësimit Eni Çobani i është drejtuar publikisht Arencit që i mbylli telefonin pa dhënë asnjë shpjegim duke u shprehur se po e bezdiste, që do shihen së bashku në gjyq, duke e mbështetur plotësisht babain e tij Kujtimin dhe aty do jetë i detyruar që t’i japë një shpjegim.

Advertisements

Eni Çobani: Fjala e Arencit në këtë seancë ndërmjetësimi ka qenë një nga fjalët më të rënda që kam dëgjuar nga një djalë. Pra t’i thuash një djali që ka në seancë babain dhe të mbyllë telefonin dhe të kërkojë disa herë nga ne që të mos be zdiset, kjo për mua është shumë e rë ndë. Realisht më ka lënë pa fjalë.

Dhe pse ai djalë u përgjigj në atë formë nuk kisha ndërmend ta mbyllja këtë seancë ndërmjetësimi në këtë formë, po i them Arencit publikisht: Arenc i dashur unë ty vërtetë nuk do të të bezdis më, por ama do të më kesh përballë, krah zotit Kujtim në gjykatën në të cilën ti ke va jtur dhe besoj që atje, realisht ne të dy do komunikojmë si qytetarë dhe përpara gjykatës je i dety ruar të më japësh një përgjigje.

Ardit Gjebrea: Nuk e kishe bërë ndonjëherë këtë gjë zonja Eni, çfarë ndodhi?

Eni Çobani: Jam prekur jashtë mase, nuk e di, jam gati për të l otuar sepse nuk e di… Kujtimi është veç nga Genci, i ka he dhur në gjyq veç e veç, pra babain e ka h edhur veç dhe vëllain veç, nuk janë bashkë këta të dy prandaj unë thashë që do mbaj Kujtimin. Kujtim do jemi bashkë, nëse këta të lanë, unë do të të shtr ëngoj fort. /tvklan.al

TË NGJASHME