Pema që po “çmend” mbarë shqiptarët! Askush nuk ia di emrin

by editor

Një foto e publikuar në rrjete sociale me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”, ka hasur në një varg reagimesh në Facebook.

Bëhet fjalë për një pemë e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë.

Advertisements

Autori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente.

Qytetarët kanë mendime të ndryshme.

Advertisements

Disa shprehen se ajo është një kumbull e egër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumri.

Por ka edhe nga ata që sjellin emra se si quhet kjo pemë në vende të ndryshme të botës.

TË NGJASHME