Astriti ia thotë pa pike tυrρit Eni Çobanit ne tv Klan: Unë të pres vetëm ty! Të Ιutem, unë nuk jam për tu

by editor

Sot rubrika “Shihemi në gjyq” e emisionit “E Diela Shqiptare” solli rastin e dy

Ish – shokëve nga Bilishti, të cilët ndodhen në konflikt për shkak të një borxhi të pashlyer.

Advertisements

Xhumai rrëfeu jetën e tij të vështirë dhe peripecitë që i kishte shkaktuar ish – bashkëshortja me tradhëtira dhe me një çështje gjyqësore për “pjesëtimin e pasurisë”.

Ai i gjendur i vetëm, pa asnjë të afërm për ta mbështetur, i kërkoi para borxh shokut të tij.

Advertisements

Por Astriti tanimë i mban qëndrim Xhumait sepse kanë kaluar 4 vite dhe ky i fundit nuk ia ka shlyer borxhin.

Juristja Eni Çobani e shpjegoi çështjen e Xhumait dhe i dha shpresë se nëse do të ngrejë një padi për çështjen e “pjesëtimit të pasurisë” mundet që ta fitojë.

TË NGJASHME