Euro i bën ‘të papriturën’ Dollarit amerikan, shikoni ç’po ndodh me kursin e këmbimit sot

by editor

Dollari amerikan sot blihet më pak se Euro dhe shitet po njësoj sa monedah e Eurozonës. Rritje të lehtë si në shitje dhe në blerje ka regjistruar Paundi britanik.

Kështu sot dollari amerikan blihet me 116.7 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 117.7 lekë dhe shitet 118.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 135.2 lekë dhe shitet me 136.5 lekë.

Advertisements

Frnga zvicerane këmbehet sot në blerje me 118 lekë, ndërsa në shitje me 119 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 85.8 lekë dhe në shitje me 88 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.

TË NGJASHME