Arrestohet shqiptari që përdh**oi 15-vjeçaren në Britani, gjyqtari: Pavarësisht se ajo qante dhe lutej, ai nuk tregoi mëshirë

by editor

Policia britanike ka vënë në pranga shqiptarin i cili përdh u noi një adoleshente në një qendër tregtare.

Sipas mediave britanike 36-vjeçari me origjinë shqiptare Rufat Kasamaj, ka shfrytëzuar momentin pasi ka parë që 15-vjeçarja ka qenë në gjendje të deh ur për të ushtruar dh un ë se k su ale.

Advertisements

Adoleshentja ishte fillimisht me miqtë e saj në lokalin Bat and Ball. Asaj i kishin shërbyer alk ool pavarësisht se ishte e mitur. Rreth orës 22:30 të datës 4 shtator 2021, teksa ajo ishte “nën efektin e alk oo lit” u afrua nga Kasamaj, i cili u kap nga kamerat e sigurisë duke e vëzhguar.

Prokurori Tim Forster i tha Old Bailey: Ajo i tha shqiptarit se kishte humbur miqtë e saj dhe ai u përpoq t’i jepte siguri. Ai i tha asaj se do ta ndihmonte të kthehej në shtëpi por bëri krejt të kundërtën. Ai filloi të fuste dorën në pjesën e pasme të dollakës së saj, gishtin në vag inë, ajo i tha se ishte 15 vjeçe, por ai vazhdoi ta bënte atë në mënyrë ag resive në mënyrë që i shkaktoi dhimbje.

Advertisements

Ai vazhdoi: “Që nga momenti që ai e ndihmoi të ngrihej në këmbë, pothuajse gjithmonë e mbante atë me trup, madje duke e drejtuar atë përtej një ndenjëse kur ajo donte të ulej. Ai mund të shihet me dorën e tij në pjesën e pasme të saj.

Më pas ata ishin jashtë shikimit nga kamerat ÇTV për 20 minuta të tjera, në atë moment ai e përdhunoi atë pavarësisht se ajo qante dhe lutej “të lutem mos më lëndo”.

Shqiptari u deklarua fajtor për akuzën e përd hu nimit.

TË NGJASHME