Vjen paralajmërimi i fortë: Stuhi kërcënuese për jetën dhe përmbytje, uragani i rrezikshëm shkon drejt këtij shteti

by editor

Disa pjesë të Meksikës po përballen me një stuhi kërcënuese për jetën dhe përmbytje ndërsa Uragani Roslyn po shkon drejt vendit.

Stuhia e kategorisë 3 është përshkruar si “jashtëzakonisht e rrezikshme” nga Qendra Kombëtare e Uraganeve të SHBA-së.

Advertisements

Zyrtarët e urgjencës po nxitonin për të përfunduar përgatitjet për t’u mbrojtur nga uragani ndërsa ai lëvizte drejt zonave turistike përgjatë bregut të Paqësorit të Meksikës.

Advertisements

Në shtetin fqinj të Jalisco, guvernatori Enrique Alfaro tha se 270 njerëz ishin detyruar të largoheshin nga një qytet pranë rrugës së pritshme të uraganit dhe se pesë strehimore emergjente ishin ngritur në Puerto Vallarta.

TË NGJASHME