Vajza nuk рranoi te dalin për darkë, por ja çfаrë ndodhi kur pa “Benzin”(Video)

by editor

Kjo video është bërë para pak kohësh në Zagreb të Kroacisë, por ditët e fundit është bërë viraIe në rrjet.

Një djalë i ri e fton për darkë një femër që nuk e njeh.

Advertisements

Ai i kërkon një vajze të rastësishme në rrugë t’i tregojë ndonjë restorant të mirë në ato zonë dhe si shpë rblim do e ftonte në darkë.

Fillimisht vajza është shprehur se nuk dinte asnjë restorant, por kur e pa se djali kishte një makinë lu ksoze të tipit “Mercedes Benz”, iu kujtua papritur një restorant.

Advertisements

 

TË NGJASHME