Mësoni si ndizet makina kur i bie bateria, pa pasur nevojë ta tërhiqni(Video)

by editor

Problemi me ndezjen e veturës në çelës është një ndër më të zakonshmit për ngasësit e veturave, e sidomos në periudhën e dimrit.

Në të shumtën e rasteve, makina mund të mos ndezë si pasojë e harxhimit të baterisë, apo edhe ndonjë defekti të brendshëm të motorit.

Advertisements

Por, në rast se nuk i keni pajisjet e duhura me vete dhe nuk jeni në gjendje ta rre gulloni atë,

ekziston një metodë e thjeshtë për ndezjen e makinës.

Advertisements

Gjithçka çfarë iu nevojitet është një litar.

TË NGJASHME