Humbje e madhe/ Ka qenë pjesë e ekipit të Enver Hoxhës, ndërron jetë Profesor. Doktor i njohur i vendit tonë, mjek Endokrinolog dhe zv/dekan

by editor

Profesor. Dok Hektor Peçi ka mbyllur sytë përgjithmonë ditën e sotme!

Peçi ishte mjek Endokrinolog, profesor në fakultetin e mjekësisë dhe zv/dekan, teksa nuk dihen shkaqet e vdekjes së tij.

Advertisements

Ai ka drejtuar pavionin e endokrinologjisë në spitalin e Tiranës, teksa më herët ka qenë pjesë e ekipit të mjekëve të Enverit.

Advertisements

TË NGJASHME