E dhimbshme! Babai i 32-vjeçarit të vdekur në polici: Nuk e kam parë trupin e djalit!

by editor

Artur Kurti: Nuk e kam parë trupin e djalit, Kam qenë gjithë natën jashtë morgut dhe sot dhe nuk më kanë dhënë asnjë lloj shpjegimi.

A të kanë kontaktuar autoritetet?

Advertisements

Babai: Cilat autoritete? Ato që e kanë m bytur?! Ku ka ktu shtet. Gjeta ata të shkb-së aty më thanë nuk dimë gjë, kur të bëhen ato… nga ora 10 ose 11 do të të themi.

Të thanë çfarë ka ndodhur?

Advertisements

Babai: Jo s’më dhanë asnjë përgjigje.

Ku ishte Laerti?

Babai: Në rrugë të zotit ka qenë o motra ime. Nuk ka qenë asnjë person i rrezikshëm për ta trajtuar në ato lloj formash.

A ka pasur djali yt probleme shëndetësore?

Babai: Jo asgjë. Djali ka qenë 2 metra si luan.

TË NGJASHME