I moshuari ndërron jetë në azil, kur infermieret rregullojnë dhomën e të ndjerit gjejnë një letër që ta prek shpirtin: Kam një amanet për fëmijët që nuk vinin të më takonin

by editor

Mark Filister ishte njës i moshuar që ndërroi jetë i vetëm nës azil. Gjatë gjithë kohës që ai qëndroi në azil askush nuk shkoi për ta vizituar.

Nurses Thought He Left Nothing Behind When He Passed… Until They Found Something Astounding.

Advertisements

Pasi ai ndërroi jetë infermieret duhet të rregullonin dhomën e tij. Ajo që ato gjetën poshtë dyshekut i ka prekur në zemër dhe ato e dinë sa kanë qarë.

Ai kishte shkruar një letër për fëmijët e tij që nuk shkuan ta takonin asnjëherë dhe e lanë babanë e tyre ashtu të braktisur.

Advertisements

Ai kishte shkruar:

Çfarë shihni, infermierë?… Çfarë shihni? Kur më shikon… Çfarë po mendon? Për një plak të çuditshëm që nuk ka mençuri. Po ju nuk e dini se mua më duket sikur gruaja që nuk më jeton më është këtu me mua. Madje edhe fëmijët e mi më duket sikur vijnë më takojnë.

Fjalët e mi atë fundit janë, mos i lini prindërit tuaj në azil. U jepni dashuri atye se u shërohet shpirt. Dashuria që të japin infermieret nuk është e njëjtë me atë të fëmijëve. Ky është amaneti im për të gjithë ju.”

Bashkë me këtë letër gjetën edhe një foto ku kishte qenë i ri me gruan e tij dhe të gjithë bien dakord ata kanë qenë një çift shumë i bukur.

Burimi: SanteplusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

TË NGJASHME