E dhimbshme! Historia e dy vëllezërve nga Librazhdi që preku zemrat e të gjithëve, Marin Mema bën gjestin e madh

by editor

Armando dhe Andrea janë vëllezër. Në fshatin e tyre, Qarrishtë të Librazhdit shkolla është mbyllur prej disa vitesh.Kjo ka bërë që ata të mos kenë asnjë mundësi të mësojnë, të shkruajnë dhe të lexojnë gjuhën e nënës.

Gazetari Marin Mema, pasi ka vizituar nga afër familjen Hasa në Qarrishtë të Librazhdit, ka ndërmarrë nismën për t’i ndryshuar jetën dy të vegjëlve të familjes.

Advertisements

Ai ka hapur një fushatë në “Gofund” për të mbledhur fonde, me qëllim mundësinë për t’u shkolluar dhe kushte të mira jetese.

Advertisements

TË NGJASHME